Horecatraining Glutenvrij

De Nederlandse Coeliakie Vereniging geeft training in het serveren van glutenvrije maaltijden voor jouw horecaonderneming. Wij komen langs in jouw onderneming en trainen jouw team. Daarnaast kijken we mee in de organisatie en geven praktische tips en tricks om gemakkelijk en veilig glutenvrije gerechten te serveren.

Onderwerpen van de horecatraining glutenvrij

  • Nederlandse Coeliakie Vereniging
  • Allergenen & wetgeving
  • Coeliakie
  • Gluten
  • Kruisbesmetting
  • Horeca Alliantie Glutenvrij

Duur

De horecatraining glutenvrij duurt maximaal 1,5 uur. Na het bespreken van bovenstaande onderwerpen, is er nog ruim tijd voor het beantwoorden van vragen en het meekijken in de onderneming naar mogelijke obstakels.

Resultaat

Na afloop van de horecatraining glutenvrij is jouw team op de hoogte wat coeliakie is en hoe je in de dagelijkse praktijk gasten met coeliakie veilig kunt ontvangen. Daarnaast is er meegekeken in jouw bedrijf en jouw keuken en zijn eventuele aandachtspunten benoemd. Samen kijken wij naar oplossingen voor deze aandachtspunten en brengen we jou in contact met onze glutenvrije producenten.

Horecatraining Glutenvrij aanvragen

Gegevens contactpersoon
Bedrijfsgegevens