Sluit je aan bij de Horeca Alliantie Glutenvrij
Kunnen gasten lekker en glutenvrij bij jou eten? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij onze Horeca Alliantie Glutenvrij.
Kunnen gasten lekker en glutenvrij bij jou eten? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij onze Horeca Alliantie Glutenvrij.
Bij de Horeca Alliantie Glutenvrij van de Nederlandse Coeliakie Vereniging zijn restaurants aangesloten waar gasten met coeliakie veilig glutenvrij kunnen eten. Mensen met coeliakie volgen een strikt glutenvrij dieet. Wanneer iemand met coeliakie wel gluten binnenkrijgt, al is het maar een klein beetje, raakt de dunne darm onmiddellijk beschadigd. Veilig glutenvrij bereiden voor deze gasten is, met een paar kleine aanpassingen, goed te realiseren.
Wij helpen jou hier graag bij!
Elk jaar sluiten bijna 2.000 nieuwe leden zich aan bij onze vereniging op zoek naar informatie en plekken waar zij veilig glutenvrij terecht kunnen.
Op dit moment zijn er 500.000 mensen in Nederland die om medische redenen glutenvrij moeten eten. Dit aantal zal alleen maar groeien door meer bekendheid en betere diagnose.
Onderzoekers verwachten jaarlijks ±10% groei van besteding aan glutenvrije producten. Hierdoor zal er ook meer vraag zijn naar glutenvrije maaltijden in de horeca.
Ben je enthousiast geworden? Je kunt jouw restaurant eenvoudig aanmelden voor een kennismaking via het aanmeldingsformulier.
Wil je meer informatie over aansluiten bij de Horeca Alliantie, neem dan contact op met Marissa Siemons via horeca@glutenvrij.nl.