Let op: fout in recept Allerhande!
In de Allerhande (het magazine van Albert Heijn) van 2 januari staat een fout in een recept op blz 63. Bij het gerecht “Bulgur met geroosterde knolselderij en whipped cottagecheese” staat dat dit glutenvrij zou zijn. Bulgur is echter gemaakt van tarwe en daarom NIET veilig voor mensen met een glutenvrij dieet. We hebben inmiddels melding gemaakt van deze fout bij Albert Heijn.
Archief > 2023 > januari
- 31-01-2023 - Podcast: studeren en coeliakie
- 30-01-2023 - Begin volgende week wordt de contributie geïncasseerd
- 26-01-2023 - De glutenvrije podcast on tour naar het studentenhuis
- 10-01-2023 - Online bijeenkomst (nieuwe) leden
- 09-01-2023 - NCV op grootste horecabeurs!
- 04-01-2023 - Let op: fout in recept Allerhande!
- 03-01-2023 - Bij welke arts kan ik het beste terecht?
- 01-01-2023 - Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023!