Zoet en glutenvrij recept voor ramadan!
Morgen begint de ramadan, de traditionele vastenmaand van moslimgelovigen. Van NCV-lid Fatima Abakka mochten we haar heerlijke zoete en glutenvrije Selou-recept publiceren. Dit is een soort kruimelcake van onder andere gemalen nootjes, anijs-, venkel-, lijn- en sesamzaad dat veel tijdens ramadan wordt gegeten.
Bekijk het recept in onze receptendatabase (alleen voor leden)
Archief > 2022 > maart
- 31-03-2022 - Zoet en glutenvrij recept voor ramadan!
- 28-03-2022 - Verrassend lekker glutenvrij gegeten?
- 24-03-2022 - Kom jij ook naar de gezellige, glutenvrije voorjaarslunch op 2 april?!
- 21-03-2022 - Welke talentvolle coeliakieonderzoeker verdient volgens jou de NCV Stimuleringsprijs?
- 14-03-2022 - Help Oekraïners met coeliakie!
- 08-03-2022 - Podcast: coeliakie & de diagnostiek
- 05-03-2022 - NCV in de bres voor Oekraïense coeliakiepatiënten
- 04-03-2022 - Glutenvrij Magazine en nieuwe ledenpas een klein beetje vertraagd