Wil jij weten hoe tarwezetmeel glutenvrij gemaakt wordt?
Jeroen Knol legt dit uit in de glutenvrije podcast. Hij is levensmiddelentechnoloog, vader van een dochter met coeliakie en bestuurslid van de NCV. Ook vertelde hij welke alternatieven er zijn voor bijvoorbeeld gerstemoutaroma en waarom het zo lastig is om gluten te vervangen in levensmiddelen. Verder spraken Jeroen en Chris over wat de glutenvrije consument kan doen om aandacht te vragen voor meer glutenvrije levensmiddelen.
Benieuwd? Luister deze aflevering via Google podcast, Spotify, Apple, Pocket Casts of via onze website:
Archief > 2024 > maart
- 31-03-2024 - De NCV wenst iedereen fijne Paasdagen!
- 30-03-2024 - Oproep!
- 29-03-2024 - Bij Daan aangesloten bij Horeca Alliantie Glutenvrij
- 28-03-2024 - Wil jij weten hoe tarwezetmeel glutenvrij gemaakt wordt?
- 26-03-2024 - Podcast: onze dochter heeft coeliakie
- 25-03-2024 - Spelen met andere (glutenvrije) kinderen?
- 22-03-2024 - Ratatouille gaat verhuizen naar Hoogeloon!
- 21-03-2024 - Glutenvrije markt Vlijmen
- 20-03-2024 - Animatiefilmpje Trakteren in de klas
- 19-03-2024 - Bakken in je eigen 'glutenvrije' bakschort!
- 15-03-2024 - For Cake's Sake aangesloten bij Horeca Alliantie Glutenvrij
- 12-03-2024 - Glutenvrije markt in Vlijmen!
- 12-03-2024 - Podcast: genetica, minidarmpjes en de toekomst
- 11-03-2024 - Podcast: genetica, minidarmpjes en de toekomst
- 09-03-2024 - Welke glutenvrije producten mis jij in de supermarkt?
- 08-03-2024 - Hou je postbus in de gaten: Glutenvrij Magazine komt eraan!
- 07-03-2024 - Veiligheidswaarschuwing Knoppers NussRiegel (Knoppers NutBar) 40 gram (melk-, noten-, pinda-, soja-, ei- en tarwe-allergie)
- 06-03-2024 - Podcast over genetisch onderzoek naar coeliakie
- 04-03-2024 - Glutenvrij Magazine komt eraan!
- 02-03-2024 - Glutenvrije mannen opgelet!
- 01-03-2024 - RECALL Uit de keuken van PLUS Champignonsoep!