De glutenvrije podcast bij Inproba
Wil jij weten hoe glutenvrije ketjap gemaakt wordt? Waarom Inproba voor het Crossed Grain keurmerk ging en hoe je deze glutenvrije ketjap-sauzen in je keuken kunt gebruiken?
Luister dan vooral deze nieuwste aflevering. De glutenvrije podcast was op bezoek bij Inproba en ging in gesprek met Marjolein jonker, marketing en communicatie. Ze vertelde over hoe het allemaal begon in het schuurtje van de moeder van de oprichter van het familiebedrijf en hoe het productieproces er inmiddels in de fabriek uitziet. Ze legt uit hoe ze ervoor zorgen dat hun producten veilig glutenvrij zijn en dat ze in de toekomst nog meer producten glutenvrij willen maken.
Benieuwd?
Kijk op: www.glutenvrij.nl/glutenvrijepodcast of via je favoriete podcastplatform
Veel luisterplezier!
Archief > 2023 > december
- 23-12-2023 - Fijne feestdagen!
- 18-12-2023 - Alle leden bedankt!
- 14-12-2023 - Podcast: glutenvrije feestdagen, hoe ga je daarmee om?
- 07-12-2023 - Alle NCV-vrijwilligers: DANK JE WEL!
- 06-12-2023 - Glutenvrij Magazine in de bus
- 05-12-2023 - Fijne Sinterklaasavond!
- 04-12-2023 - Update over coeliakie onderzoek
- 01-12-2023 - De glutenvrije podcast bij Inproba