Twee nieuwe podcasts over kruisbesmettingsonderzoek
Is een houten snijplank veilig te gebruiken bij een glutenvrij dieet? Kun je een tosti-ijzer reinigen om kruisbesmetting te voorkomen? Zijn airfryers veilig om te gebruiken voor glutenvolle en glutenvrije producten? En hoe zit het met frituren?
In de nieuwste afleveringen van de Glutenvrije Podcast 'Kruisbesmetting in de keuken' bespreken we alles rondom ons kruisbesmettingsonderzoek.
In deel 1 is Floris van Overveld, directeur van de NCV, te gast. Hij legt alles uit over het onderzoek en wat de conclusies zijn.
In deel 2 praten we verder met Bram Sluiter, diëtist in het st. Antonius ziekenhuis en lid van ons NCV-diëtistennetwerk. Wat kun je met de uitkomsten van dit onderzoek in je thuissituatie bijvoorbeeld. Ook beantwoordt hij vragen van luisteraars.
Een boeiende aflevering!
Deel 1 en 2 kun je vinden op www.glutenvrij.nl/glutenvrijepodcast of op je favoriete podcastplatform. Veel luisterplezier!