Online bakdemonstratie: pita vs naan

Pitabroodjes vinden hun oorsprong in de Arabische keuken. Naanbrood komt uit India. We leggen je uit wat het verschil is in bereiding en laten zien hoe je deze broden zelf makkelijk kunt maken. Verder delen we tips en variaties. Dat alles terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit. Een leuk recept voor de lunch, bij de maaltijd of de barbecue.

Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze demonstratie is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

Wil je meedoen?
Stuur voor 21 meieen mail naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Vermeld hierin: 
- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer